Ga terug

vilttechnieken

In deze opleiding leert u door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt, foam-o-felt en swanfoam, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.

 

Duur:

04-02-2022 van 09.30uur tot 16.00uur


Registratie:

Bent u in het bezit van het basisdiploma pedicure dan kunt u al deelnemen aan deze cursus. U leert door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt, swanfoam en foam-o-felt, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.

Alle pijnlijke plaatsen op de voet kunnen preventief, ter bescherming of na een behandeling druk- of wrijvingsvrij gelegd worden.

Er wordt op elkaar geoefend.

een starterspakket met diverse soorten vilt zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)

 

 


Lesgeld:

€ 169.50 Dit bedrag is incl. leerboek, reader en een starterspakket met diverse soorten vilt.   


Boeken:

Reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)


Materialen:

Cursus is inclusief voldoende anti druk materiaal  om in de praktijklessen mee te oefenen.

Wij vragen u om voor de praktijklessen zelf mee te nemen:  een schaar, desinfectie (alcohol), celstofdeppers / watjes en werkkleding.


Examen:

Deze cursus mag u ook volgen als u niet in opleiding voor medisch pedicure bent. Aan het einde van de dag ontvangt u een deelname bewijs.

Deze cursus is een onderdeel van het theorie -en praktijkexamen Specialistische technieken. dit examen wordt afgenomen door TCI.

Orca vraagt voor ieder examen dat in Heeze wordt afgenomen € 25,- bijdrage.

 Daarnaast ontvangt u van TCI nog een rekening, deze bedragen kunt u vinden op de site van TCI: www.tci-examens.nl

 

 

 


Totaal:
€ 169.50