Ga terug

Themadag groene leem icm etherische oliën. (docent Yolanda Westen)

Groene leem, de oerkracht van moeder natuur. U leert de werking van groene leem en de toepassing ervan in uw pedicure/voetverzorgingspraktijk,  maar ook in de schoonheidssalon o.a. voor het gebruik als gezichtsmasker. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. U leert de eigenschappen, werking en alle toepassingen van groene leem ook leer je een massage-olie samen te stellen met etherische oliën en deze weer te combineren met groene leem.

Omdat we op elkaar gaan oefenen ervaar je zelf direct wat een warme leem komprespakking icm etherische oliën met je doet. Als afsluiting wordt er nog een korte massage gegeven van de zelf samengestelde massage olie.

Deze pakking kan je helemaal naar behoefte samenstellen. En is o.a. te gebruiken bij reumatische klachten; winterhanden/voeten; droge voeten/psoriasis; onzuivere huid; maar ook als anti-stress behandeling is het een weldaad.

Duur:

1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur


Registratie:

U leert het vakkundig aanbrengen van de pakking in combinatie met etherische oliën. De dag bestaat uit een theorie gedeelte en veel oefenen. 

Na deze dag kan u een antistress behandeling aanbieden in uw praktijk. Wat tevens zorgt voor de omzetverhoging.


Lesgeld:

Het lesgeld bedraagt: € 137,50 dit bedrag is incl. alle materialen die op deze dag gebruikt worden. Op deze dag wordt u een lunch aangeboden. koffie/thee inbegrepen.


Boeken:

Reader wordt uitgereikt tijdens de workshop


Materialen:

Tijdens de les is er voldoende materiaal ommee te oefenen. Graag zelf meebrengen, èèn grote badlaken en 2 kleine baddoeken.


Examen:

Deelnamebewijs (de naam die u opgeeft bij de inschrijving, komt op het deelnamebewijs te staan)

Accreditatie is aangevraagd.


Totaal:
€ 137.50