Opfriscursus

Deze ochtend is bedoeld voor pedicures die de technieken of screening al gehad hebben , maar daarna er niet veel meer mee gedaan hebben of nog een keer onder begeleiding willen werken en voor de pedicures die nogmaals een praktijkles willen onder begeleiding.

U gaat die ochtend de techniek(en) of pedicure behandeling oefenen die u wilt onder begeleiding van een docent. De ochtend duurt van 9.30 uur tot 12.30 uur. Bij veel aanmeldingen wordt de groep verdeeld in eventueel een ochtend/middag en/of avond groep.

U dient zelf een model en alle werkmaterialen mee te brengen. Een motor is voor iedereen aanwezig.


Datum:
17-10-2019
Duur:

Deze ochtend duurt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Registratie:

Deze ochtend is bedoeld voor pedicures die de technieken/screening al gehad hebben , maar daarna er niet veel meer mee gedaan hebben of nog een keer onder begeleiding willen werken en voor de pedicures die nogmaals een praktijkles willen onder begeleiding.

U gaat die ochtend de techniek(en) of pedicurebehandeling oefenen die u wilt onder begeleiding van een docent. De ochtend duurt van 9.30 uur tot 12.30 uur.

U dient zelf een model en alle werkmaterialen mee te brengen. Een motor is voor iedereen aanwezig.


Lesgeld:

€ 65,-

Totaal:
€ 65.00
Helaas is er geen plaats meer voor deze cursus
Voor deze cursus kunt u zich niet meer inschrijven. Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer deze cursus weer beschikbaar komt, vul dan hieronder uw gegevens in