vilttechnieken

In deze opleiding leert u door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt, foam-o-felt en swanfoam, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.

 

Datum:
14-09-2021
Duur:

Deze cursus bestaat uit 2 avonden van 19.00uur tot 22.00uur.

  • Les 1: 14-09-2021
  • Les 2: 15-09-2021
Registratie:

Bent u in het bezit van het basisdiploma pedicure dan kunt u al deelnemen aan deze cursus. U leert door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt, swanfoam en foam-o-felt, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.

Alle pijnlijke plaatsen op de voet kunnen preventief, ter bescherming of na een behandeling druk- of wrijvingsvrij gelegd worden.

Er wordt op elkaar geoefend.

een starterspakket met diverse soorten vilt zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)

 

 

Lesgeld:

€ 169.50 Dit bedrag is incl. leerboek, reader en een starterspakket met diverse soorten vilt.   

Boeken:

Reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)

Materialen:

Cursus is inclusief voldoende anti druk materiaal  om in de praktijklessen mee te oefenen.

Wij vragen u om voor de praktijklessen zelf mee te nemen:  een schaar, desinfectie (alcohol), celstofdeppers / watjes en werkkleding.

Examen:

Deze cursus mag u ook volgen als u niet in opleiding voor medisch pedicure bent. Aan het einde van de dag ontvangt u een deelname bewijs.

Deze cursus is een onderdeel van het theorie -en praktijkexamen Specialistische technieken. dit examen wordt afgenomen door TCI.

Orca vraagt voor ieder examen dat in Heeze wordt afgenomen € 25,- bijdrage.

 Daarnaast ontvangt u van TCI nog een rekening, deze bedragen kunt u vinden op de site van TCI: www.tci-examens.nl

 

 

 

Totaal:
€ 169.50
Helaas is er geen plaats meer voor deze cursus
Voor deze cursus kunt u zich niet meer inschrijven. Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer deze cursus weer beschikbaar komt, vul dan hieronder uw gegevens in