vilttechnieken (accr. 6pnt. voetzorg)

In deze opleiding leert u door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt en fleecyweb, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.


Datum:
27-08-2020
Duur:

Deze cursus is over 2 avonden verdeeld en wel op 27 aug. (theorie) en 31 aug.(praktijk) 2020 beide avonden van 19.00uur tot 22.00uur

Registratie:

Bent u in het bezit van het basisdiploma pedicure dan kunt u al deelnemen aan deze cursus. U leert door middel van verschillende soorten materialen, o.a. vilt en fleecyweb, diverse plaatsen drukvrij te leggen. Bijvoorbeeld likdoorns, hielspoor, hallux valgus etc.

Alle pijnlijke plaatsen op de voet kunnen preventief, ter bescherming of na een behandeling druk- of wrijvingsvrij gelegd worden.

Er wordt op elkaar geoefend.

Alle materialen die u nodig heeft om in de les mee te oefenen, zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)


Accreditatiepunten voor deze cursus : 6pnt. (domein: voetzorg)

Lesgeld:

€ 169.50 Dit bedrag is incl. leerboek, reader en voldoende materialen om in de les mee te oefenen.   

Boeken:

Reader en leerboek antidruktechniek en praktijk. (H.A. Rothman)

Materialen:

cursus is inclusief voldoende anti druk materiaal  om in de praktijklessen mee te oefenen.

Wij vragen u om voor de praktijklessen zelf mee te nemen: desinfectie ( alcohol), schaar, celstofdeppers / watjes en werkkleding.

Examen:

Deze cursus is een onderdeel van het theorie -en praktijkexamen Specialistische technieken. dit examen wordt afgenomen door TCI.

Orca vraagt voor ieder examen dat in Heeze wordt afgenomen € 25,- bijdrage.

 Daarnaast ontvangt u van TCI nog een rekening, deze bedragen kunt u vinden op de site van TCI: www.tci-examens.nl

Deze cursus  mag u ook volgen als u niet in opleiding voor medisch pedicure bent. Aan het einde van de dag ontvangt u een deelname bewijs.Totaal:
€ 169.50
Inschrijven?