Kruidenstempelmassage

Optimaal gebruik leren maken van wat moeder aarde ons te bieden heeft… en wil je leren werken met heilzame kruiden? Dan is de workshop kruidenstempel massage echt iets voor jou!

De kruidenstempel massage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%. De warmte van de kruidenstempel massage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Je maakt kennis met de herkomst van kruidenstempel massages, de helende werking van diverse kruiden. Je leert hoe je zelf kruidenstempels kan samenstellen. Hoe je ze opwarmt en oefent de massagetechnieken.

De massage is uitermate geschikt als extra toevoeging in je schoonheidssalon, maar kan ook omgezet worden naar een behandeling speciaal voor de pedicure. Zo kun je jouw klant net een beetje extra in de watten leggen.

Datum:
23-02-2019
Duur:

Zaterdag febr. 2019 van 09:30 tot ca 15:30 uur

Registratie:

Kruidenstempelmassage, er wordt door Orca een lunch aangeboden

Lesgeld:

€ 130,=

Boeken:

nvt

Materialen:

nvt

Examen:

Deelname bewijs

De naam die u opgeeft bij de aanmelding komt op het deelname bewijs

Totaal:
€ 130.00
Helaas is er geen plaats meer voor deze cursus
Voor deze cursus kunt u zich niet meer inschrijven. Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer deze cursus weer beschikbaar komt, vul dan hieronder uw gegevens in