Cursus Hot stone massage

"Waar mensen met warmte worden omgeven ontstaat ruimte voor ontspanning"

Met diverse massagetechnieken en warme stenen, ontspant het lichaam tot het diepste niveau, daarbij gebruikmakend van de eigenschappen van de minerale stenen. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn.

Deze behandeling is een geweldige aanvulling voor de pedicure, schoonheidsspecialiste en een ieder die zich met ontspanningsmassage bezighoudt.

Datum:
31-03-2018
Duur:

De cursus duurt 1,5 dag. Data zijn zaterdag 31 maart 2018 van 09.30 - 16.00 uur en zaterdag 7 april van 09.30 - 12.30 uur.

Registratie:

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie: de filosofie van Hot Stone massage, wat gebeurt er in het lichaam tijdens de massage, indicaties en contra-indicaties, gebruik van de stenen en de verwarmingsunit, voorbereiding op de algehele massage en uitgebreid oefenen op elkaar, zodat we zelf voelen, ervaren en feedback kunnen geven aan elkaar. 

De cursus wordt gegeven door een docent met zeer veel praktijkervaring. We werken met een kleine groep, zodat de persoonlijke begeleiding erg groot is.

Lesgeld:

€ 165,= incl. koffie/thee, lunch op zaterdag 31 maart, hand-out en gebruik van de materialen.

Boeken:

 handout 

Materialen:

We werken met kwalitatief hoogwaardige Hot Stage Massage pakket. Er wordt gewerkt met ongetrommelde en niet gepolijste stenen. De stenen blijven lang warm, waardoor er een unieke en rustgevende massage kan worden gegeven en ervaren.


Examen:

Na de cursus krijgt u een certificaat uitgereikt.

Totaal:
€ 165.00
Helaas is er geen plaats meer voor deze cursus
Voor deze cursus kunt u zich niet meer inschrijven. Wilt u meer informatie ontvangen over wanneer deze cursus weer beschikbaar komt, vul dan hieronder uw gegevens in